Onze projecten

Stichting Zendingsvrienden ondersteunt diverse projecten. Lees onderstaand meer over alle projecten. Heeft u vragen over projecten of wilt u zelf een project aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Bijbelschool Australië

Mijn naam is Anne-Roos, ik ben 24 jaar.

God heeft in mijn leven veel gedaan. In de afgelopen jaren heeft Hij mij steeds meer het verlangen gegeven om Zijn liefde te delen. Elke dag, waar dan ook, maar specifiek voor hen die nog nooit het evangelie gehoord hebben.

In Nederland en in het buitenland heb ik mogen zien wat het evangelie voor verschil maakt in mensenlevens. En ik zag ook hoeveel mensen nog nooit over Jezus gehoord hebben. Het liefst zou ik gelijk voor lange tijd ergens heen gaan. Maar ik kwam er achter dat ik daar eerst meer kennis en toerusting voor nodig heb.

Daarom volg ik nu een bijbelschool, Morling college in Australië. Hier leer ik veel over God. Zo bouw ik het fundament van mijn eigen leven nog steviger op Zijn woord. Daarnaast word ik specifiek toegerust voor het zendingsveld, door diverse specialisatie vakken. Op deze manier word ik voorbereid voor een volgende stap! Jij kunt hier ook deel van uitmaken! Je kunt op de hoogte blijven en meebidden, wat een groot verschil maakt. Ook financieel kun je mij ondersteunen.

 

Contact

Voor meer informatie over de Stichting Zendelingsvrienden en de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen. Uw contact persoon is de heer Peter F. Walinga

Neem contact op

© Stichting Zendingsvrienden   | Realisatie: Inzet Online